Video

Agenda

Datum Event Locatie

Op 14 oktober 2022 verschijnt Leven, de opvolger van Maans debuutalbum Onverstaanbaar. Het tweede album van de zangeres staat in het teken van de fase van haar leven waarin ze zich nu bevindt en bevat samenwerkingen met De Jeugd Van Tegenwoordig en Fresku. Een nieuwe muzikale richting waarmee Maan niet alleen stilstaat bij haar leven nu maar ook datzelfde leven viert.

Op Leven komen dan ook alle aspecten die daarbij horen voorbij. Van ontluikende liefde tot twijfels, van opkomen voor jezelf tot loslaten en omarmen, van liefde voor vrienden en familie tot de realisatie dat je nu moet leven en genieten. Maan legt uit: Dit alles heb ik gebundeld op het album. Je moet niet als een trein doordenderen, maar juist soms stilstaan, voelen en proberen jezelf te accepteren. Daar horen pieken van extase bij, maar ook pijnlijke en moeilijke momenten, uiteindelijk geeft je dat wel t gevoel dat je leeft…”

Op 16 december van dit jaar volgt de grootste show van haar carrière met een concert in de Ziggo Dome. Maan: “Iedereen heeft dromen, grote of kleine. Sommige dromen werkelijkheid laten worden kan best spannend en uitdagend zijn. Als kind droomde ik er al van om voor een groot publiek op te treden. Voor mij was Paradiso al een bizarre mijlpaal en dan mag ik nu in de Ziggo Dome een te gekke show gaan neerzetten. De grootste show tot nu toe in mijn leven.”

Kaarten via www.maanindeziggodome.nl.

Contact

Management

Ronald de Bas
info@8ballmanagement.nl

Boekingen

8ball Management
www.8ballmanagement.nl
info@8ballmanagement.nl

Platenmaatschappij

8ball Music
www.8ballmusic.nl
info@8ballmusic.nl

Dit account staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media. Accountnaam: @maan.de.st. Contact: maartje@8ballmusic.nl